Introduction

ELY-keskuksen myöntämät valtionavustukset rakennusperinnön hoitoon haettavana

ELY-keskuksen myöntämät valtionavustukset rakennusperinnön hoitoon haettavana

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksista (ELY) voi hakea harkinnanvaraista avustusta rakennusperinnön hoitoon 30.11.2014 mennessä. Avustusta voivat hakea yksityiset omistajat ja rakennusperinnön hoitoa edistävät yhteisöt. Vuoden 2015 avustusta suunnataan ensisijaisesti yksityisille omistajille.

Rakennusperinnön hoitoavustusta voidaan myöntää rakennuksen omistajalle sellaisiin korjauksiin, joilla edistetään rakennuksen kulttuurihistoriallisten arvojen säilymistä. Tällaisia ovat esimerkiksi katon, ulkoseinien, perustusten, ikkunoiden, ovien tai tulisijojen korjaustyöt, pihapiirin tai muun välittömän ympäristön kunnostaminen.

Avustuksia myönnetään edellyttäen, että eduskunta osoittaa vuoden 2015 valtion talousarviossa siihen varoja. Hakemukset on toimitettava ELY-keskukselle 30.11.2014 mennessä.

Ohje rakennusperinnön hoidon avustuksen hakemiseen sekä linkit tulostettavaan ja nettiselaimessa täytettävään avustuksen hakulomakkeeseen: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/rahoitus-ja-avustukset-ymparistovastuualue/

0 kommenttia aiheesta “ELY-keskuksen myöntämät valtionavustukset rakennusperinnön hoitoon haettavana

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *