Introduction

Punamultamaalauksen pop-up työpaja Pirkkalan Reipissä la 10.8.

Punamultamaalauksen pop-up työpaja Pirkkalan Reipissä la 10.8.

Pirkkalan kunta, Pirkanmaan maakuntamuseon Seutumuseohanke ja Adoptoi monumentti järjestävät yhteistyössä punamultamaalauksen pop up -työpajan Pirkkalan Vanhat talot ja pihat 2019 -tapahtuman yhteydessä. Tapahtuma järjestetään lauantaina 10.8.2019. Maalauskohteena on Reipin museon pihapiirissä sijaitseva Kyöstin aitta (Museotie 9).
Punamultamaalin keittäminen aloitetaan n. klo 9.00. Maalin keittämisen aikana tehdään aitalle huolellinen puhdistus. Maalaamaan päästään puolenpäivän aikaan ja maalaamista jatketaan aina siihen asti, kunnes kohde on maalattu.

Kaikki ovat tervetulleita maalaamaan! Voit joko piipahtaa ja kokeilla, jäädä pidemmäksi aikaa tai vain tulla kuulemaan hyviä neuvoja punamultamaalauksesta sekä tietoa Adoptoi monumentti -ohjelmasta. Myös pienet maalarit huomioidaan. Huomioithan myös maalaukseen soveltuvat vaatteet. Ota mukaan omat eväät, monenlaista välipalaa voi ostaa myös Reipin pihakahvilasta.  Punamultamaalin keitosta ja maalauksen opastuksesta vastaa Pirkanmaan maakunta-museon perinnerakennusmestari Anne Uosukainen.
Työpaja on maksuton!

Lisätietoa Vanhat talot ja pihat 2019 -tapahtumasta löytyy täältä. Tapahtuma on osa Euroopan kulttuuriympäristöpäivien ohjelmaa.

0 kommenttia aiheesta “Punamultamaalauksen pop-up työpaja Pirkkalan Reipissä la 10.8.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *