Introduction

Retki Helsinkiin 15.6.

Retki Helsinkiin 15.6.

Pirkanmaan maakuntamuseo järjestää 15.6. kokopäivän bussiretken, jolla käydään tutustumassa helsinkiläisiin adoptoijiin ja heidän hoitamiinsa kohteisiin. Lisäksi vierailemme Helsingin kaupunginmuseossa.

Ensimmäisten adoptiosopimusten allekirjoittamisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi 10 vuotta. Toiminta käynnistyi Pirkanmaalla, mutta on sittemmin levinnyt myös Keski-Suomeen, Satakuntaan ja Helsingin seudulle.

Retki toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään 15. Retkelle ovat tervetulleita kaikki adoptiokohteiden hoitotyössä mukana olleet! Etusijalla ovat pirkanmaalaiset, mutta jos tilaa jää, myös muiden maakuntien adoptoijat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan.

Sitovat ilmoittautumiset helatorstaihin 30.5.2019 mennessä: adoptoimonumentti@tampere.fi / 040 673 0784. Ilmoita samalla nimesi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Retki on maksuton, mutta ruokailu iltapäiväkahveja lukuun ottamatta omakustanteinen.

 

OHJELMA

8.00 lähtö Tampereen Keskustorilta

tutustuminen kahteen helsinkiläiseen adoptiokohteeseen (alustavasti 1. maailmansodan aikainen puolustusvarustus sekä lippakioski)

13.00 omakustanteinen ja omatoiminen lounas Helsingin keskustassa

14.30 opastus Helsingin kaupungin museoon (Senaatintorin reunalla)

15.30 kahvit

16.00 lähtö kohti Tamperetta

18.30 paluu Tampereen Keskustorille

0 kommenttia aiheesta “Retki Helsinkiin 15.6.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *