Introduction

Luonnonhoitoretki Kangasalla lauantaina 8.6.

Huomioliiveihin pukeutuneita ihmisiä kaksikerroksisen, lasikuistisen puutalon edustalla.

Luonnonhoitoretki Kangasalla lauantaina 8.6.

Kotouttavaa luonnonhoitoa Pirkanmaalla -hanke järjestää Kangasalla Parvulan, Sarsan ja Pohtiolammen alueella jättipalsamin kitkentätalkoot la 8.6. Adoptoi monumentti -leiri talkoili samalla alueella syksyllä 2017, hienoa että työ alueella jatkuu. Maakuntamuseo on mukana talkoissa kertomassa paikan historiasta.

Koko perheen luonnonhoitoretkellä Kangasalla tutustutaan Kangasalan luontoon ja historiaan!

 

MITÄ? Suojelemme luontoa kitkemällä haitallista jättipalsamia. Syömme keittolounaan Pohtiolammella, jossa voit myös pelata minigolfia ja katsella lintuja. Lapsille on leikkipiha ja eläimiä. Retki, lounas ja bussikuljetus ovat ilmaisia.

MISSÄ? Kangasalla Parvulan, Sarsan ja Pohtiolammen alueella.

MILLOIN? Lauantaina 8.6.2019
Lähtö: 11:00 Hervannan vapaa-aikakeskus (Lindforsinkatu 5, Tampere)
Paluu: 17:00 Hervannan vapaa-aikakeskus (Lindforsinkatu 5, Tampere)

MITÄ MUKAAN? Pue ylle pitkät housut ja ota mukaan kumisaappaat, jos sinulla on. Voit myös lainata kumisaappaat meiltä, mutta ota omat sukat mukaan. Muista sään mukainen vaatetus.

MUISTA ILMOITTAUTUA!
Lähetä sähköpostia tiistaihin 4.6.2019 mennessä osoitteeseen severi.raja-aho@evl.fi tai soita numeroon 040 804 8113. Ilmoita osallistujien nimet ja yhteystiedot ja kerro, tarvitsetteko lainaksi kumisaappaita ja kengän kokonne. Kerro myös onko olemassa ruokia, joita ette voi syödä.

JÄRJESTÄJÄT
Tampereen seurakuntien TUPA-toiminta ja Kotouttavaa luonnonhoitoa Pirkanmaalla -hanke (Suomen luonnonsuojeluliiton Pirkanmaan piiri ry). Yhteistyössä Pirkanmaan maakuntamuseo ja Kangasalan luonto ry.

TERVETULOA!

0 kommenttia aiheesta “Luonnonhoitoretki Kangasalla lauantaina 8.6.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *